Kaj lahko naredim za vas?

Vodim delavnice in pripravim iskriva besedila za spletne strani, kvalitetne članke, intervjuje z izjemnimi osebnostmi, zanimive reportaže o čudovitih skritih kotičkih, ustvarjalne priloge k revijam, besedilo za revijo pevskih zborov in za druge priložnosti...

 

 VABILO NA DELAVNICO: 5 prioritet vsake žene in mamice

Verjamem, da je možno dvigniti kvaliteto življenja preprosto tako, da si postavimo prioritete in po njih živimo. S tem namenom organiziram delavnico 5 prioritet vsake žene in mamice. Zamisel zanjo sem dobila ob večkratnem branju knjige Priročnik za mamice s podnaslovom Kako ohraniti red v hiši in mir v duši. V njem avtorica Holly Pierlot nazorno predstavi poslanstvo vsake mamice in žene, ki se ga ne da opravljati, če v življenju niso jasno določene prioritete. Bi jih radi spoznali in jih zaživeli? Mene je k temu opogumila nepričakovana smrt očeta zaradi kapi. Takrat sem dokončno dojela, da človek lahko zamudi svoje življenje, če v nedogled odlaša z opravljanjem svojega poslanstva, ker ne vemo ne dneva ne ure.

 

ČAS in KRAJ SREČEVANJA: od septembra 2019 do januarja 2020.

Razpisujem dopoldansko in popoldansko skupino v Ljubljani, v dvorani župnijskega doma za Bežigradom (Kuzmičeva 6), ki jo bo duhovno spremljal p. Andraž Arko.
1.    torkovo skupino, ki bo potekala vsak 1. in 3. torek v mesecu od  10.00 – 13.00
2.    četrtkovo skupino, ki bo potekala vsak 1. in 3. četrtek zvečer od 18.00 do 21.00

Zaželeno je, da redno hodite na srečanja zaradi vzpostavljanja zaupljivosti in varnosti ter skupinske dinamike.

 

NAČIN DELA in CENA:

Delali bomo v skupini po vnaprej določeni strukturi. Delavnica je naravnana praktično. Postavljali si bomo izzive in sproti preverjali, kaj smo uspeli oz. kaj nas odvrača od tega, da bi delali tisto, kar izhaja iz našega poslanstva. Za osnovo nam bomo vzeli knjigo Priročnik za mamice. Skupino bo duhovno spremljal p. Andraž Arko, ki bo po predhodnem dogovoru tudi na razpolago za spoved in pogovor. Cena: 9€/uro.

 

NAČIN PRIJAVE:

Na delavnico se lahko prijavite po e-pošti na naslov: ursacernivec@gmail.com

V zadevi lahko napišite:

A. Prijava na torkovo skupino

B. Prijava na četrtkovo skupino.

 

Če želite, da bi bila delavnica v vašem kraju, sporočite.